dijous, 19 de maig del 2011

BONES PRÀCTIQUES PER A L'EDUCACIÓ EN FAMÍLIA


Dimarts 17 de maig a l'escola es va realitzar una xerrada organitzada per l'AMPA i a càrrec de Mariana Salvi on ens vam donar unes pautes per entendre millor el comportament dels infants des de la vessant psicològica i unes eines de reflexió per a l'educació dels nostres fills/es.
Es va emfatitzar que la família és el context més important per educar i garantir el bon desenvolupament afectiu dels nostres fills i filles, però sempre no és fàcil.
El nostre ritme de vida ens porta d'aquí cap allà arrossegant als infants al nostre món adult sense parar a pensar què vol, com està ... Els xiquets necessiten un espai i un temps i que nosaltres li poguessim dedicar en exclusivitat per a sentir-se que ells són importants per algú i sentir-se escoltats i atesos. Moltes vegades les "rabietes" i les cridades d'atenció és per a reclamar-nos aquesta estona que no tenen perquè mentre estem per ells a l'hora fem altres coses (planxar, anar en cotxe a buscar un germà, parlar per telèfon de la feina ...) i ells es senten desplaçats.

Us adjuntem una adreça molt interessant sobre la resolució de conflictes i la mediació:
http://www.grecxarxa.org/index.php

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada